Presovana rešetkasta gazišta

S obzirom na svoje vrline u odnosu na estetiku i izdržljivost, presovana rešetkasta gazišta imaju svestranu primenu, kako u industriji, tako i u opštem građevinarstvu. Proizvode se saglasno sa standardom DIN EN 24537.

Postupak izrade:postupak izrade presovanih rešetkastih gazišta

Presovana rešetkasta gazišta su izrađena od nosećih i poprečnih pljosnatih flahova. Poprečni pljosnati flahovi se pod pritiskom od 100 tona utiskuju u konusno zasečene noseće flahove. Kao rezultat primenjenog postupka zvanog "hladno zavarivanje", dobijaju se gazišta koja odlikuje visoka stabilnost, nosivost i optimalna težina.

Tipovi presovanih rešetkastih gazišta:

tip presovanih rešetkastih gazišta: puna rešetka Puna rešetka, proizvodi se hladnim zavarivanjem nosećih i poprečnih flahova identične visine i debljine. Preporučuje se za platforme opterećene dinamičkim opterećenjem promenljivog pravca.

tip presovanih rešetkastih gazišta: sigurnosna rešetka Sigurnosna rešetka, proizvedena sa mrežom od 11mm. Ove rešetke se preporučuju za pozicije gde je veliki protok ljudi pod opterećenjem, ili u slučajevima gde je potrebna zaštita mehanizacije (mehaničnikih uređaja) ili električnih uređaja ispod platforme od propadanja čak i malih predmeta.

tip presovanih rešetkastih gazišta: neklizajuća rešetka Neklizajuća rešetka nudi neklizajuću podlogu, tako da sneg, led, ulje, masnoća, vlaga i drugi otežani uslovi ne povećavaju opasnost od klizanja. Neklizajuće rešetke se proizvode u različitim dizajnima.

 

Primena presovanih rešetkastih gazišta:

Kao savremene sigurnosne komponente, presovana rešetkasta gazišta imaju široku primenu. Koriste se za postavljanje komunikacionih trasa, prolaza i konstrukcionih elemenata, kao platformske i zemljane površi, nadstrešnice za prolaze, arhitektonski elementi, stepenišna gazišta, prekrivači za rupe i otvore, dekorativni elementi i kao zaštitni zidovi.

primena presovanih gazista1
primena presovanih gazista2
primena presovanih gazista3
primena presovanih gazista4
primena presovanih gazista5
primena presovanih gazista6
primena presovanih gazista7